Restaurant Stoof | nieuws
Restaurant Stoof neemt u op een culinaire wereldreis met oog en smaak voor lekker, gezond en eenvoud. De gerechten worden bereidt met gevoel voor traditie en met respect voor de natuur.
Stoof, stoofpot, culinair, Harlingen, wereldreis, ingrediënten, gerechten, natuur, respect, lekker, werelds, wereldse smaken, ouderwets, ouderwets lekker, huiselijke ambiance, huiselijke, ambiance, eten, restaurant, terras
22121
page-template-default,page,page-id-22121,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default

download1

Hier vind u regelmatig nieuws

over speciale evenementen

gastenpas

 

 

 

 

 

 

 

Sneker-Stoofpas

Woont u in Sneek of omgeving dan hebben we leuk nieuws voor u! We hebben speciaal voor u namelijk een Sneker-Stoofpas. Hiermee kan u gebruik maken van wekelijks wisselende aanbiedingen. Deze pas is gratis op te halen in ons restaurant. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden via e-mail zodat wij u één keer in de week de aanbiedingen kunnen sturen.

Pasen-2017

2e paasdag open

Maandag 13 april op 2e paasdag zijn we gewoon de hele dag open voor lunch en diner

 special

Hier vind u onze speciale aanbiedingen, menu’s of winacties

 Valentijn-hart

VALENTIJN BIJ STOOF

Op VALENTIJNSDAG draait alles om delen bij Stoof, samen genieten van de goede dingen. Daarom serveert STOOF een uniek menu. We verwelkomen jullie met een heerlijk glaasje Prosecco vervolgens deel je een voorgerecht met diverse hapjes, vleeswaren, brood en smeersels. Voor het hoofdgerecht serveren we een proeverij van stoofgerechten met diverse garnituren uiteraard geserveerd in kleine pannetjes zodat jullie samen een culinaire wereldreis kunnen maken. Voor het dessert maken we een heerlijke chocoladefondue voor 2. Tenslotte krijgen jullie nog een kleinigheidje mee naar huis om daar te delen. Dit alles voor € 27,50 p.p. dus deel en geniet met Valentijn bij STOOF.