Restaurant Stoof | Vegetarisch
Restaurant Stoof neemt u op een culinaire wereldreis met oog en smaak voor lekker, gezond en eenvoud. De gerechten worden bereidt met gevoel voor traditie en met respect voor de natuur.
Stoof, stoofpot, culinair, Harlingen, wereldreis, ingrediënten, gerechten, natuur, respect, lekker, werelds, wereldse smaken, ouderwets, ouderwets lekker, huiselijke ambiance, huiselijke, ambiance, eten, restaurant, terras
22156
page-template-default,page,page-id-22156,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Vegetarisch

Naast de Proeverijen van vlees en vis heeft stoof ook een ruim aantal vegetarische stoofjes. Op onze kaart staan slechts een tweetal vegetarische gerechten maar we hebben er veel meer in huis. Sterker nog we breiden dit receptenboek maandelijks uit! Op het moment zijn we al in staat om een overheerlijke vegetarische proeverij voor u te maken. Komt u gezellig met z’n 2en eten dan krijgt u 4 gerechten met 5 bijgerechten (natuurlijk geheel vegetarisch).

Een greep uit de vegetarische gerechten:

”Groene groenten in het groen” Gestoofd met groene groenten, munt, pistache en parmesan.

Mexicaanse groenten chili gestoofd met bonen, chocola en bier.

Afrikaanse pindastoof met zoete aardappel en spitskool.

”Fesenjan” Iraanse stoof gestoofd met vergeten groenten en granaatappel.

Paddenstoelen gestoofd met honing, mosterd en dragon.

Griekse groenten stoof met feta, artisjok en piment.

stoofpan

gratis

Actie!

 

Om onze Vegetariërs en veganisten eens in het zonnetje te zetten hebben we een tijdelijke actie.  Vermeld u bij uw reservering het codewoord #Vegan dan ontvang u een aperitief van het huis. Deze actie geld alleen bij een reservering via onze eigen website of bel 0515-756706.

Een-vegetarisch-stoofpotje-1

vleesch

Een-vegetarisch-stoofpotje-46

 

Veganistisch

Naast de vegetarische gerechten zijn we ons ook steeds meer gaan verdiepen in het maken van veganistische gerechten. We combineren heerlijke groenten en smakelijke kruiden en specerijen, aan de hand van traditionele recepten. Veel inspiratie hebben we kunnen opdoen door in contact te komen met internationale koks op diverse koksplatformen.  Ook deze gerechten kunnen we serveren in een proeverij.

Een greep uit de veganistische gerechten:

Pompoencurry gestoofd met kikkererwten.

Mexicaanse groenten chili gestoofd met bonen, chocola (puur) en bier.

”Fesenjan” Iraanse stoof gestoofd met vergeten groenten en granaatappel.

Paddenstoelen Bourguignon.

Griekse groenten stoof met courgette, aubergine en zoete aardappel.

Argentijnse stoof met gedroogd fruit en oregano

Hongaarse goulash met pompoen, zongedroogde tomaat en linzen.

groenten