STOVERIJTJE

Uw recept, wij koken!

Stoof kookt al jaren authentieke en originele stoofgerechten elk jaar blijven wij ons receptenboek natuurlijk uitbreiden. In deze bijzondere tijd dat we met u weinig contact hebben leek het ons leuk om een wedstrijdje te organiseren.

Misschien kookte uw grootmoeder of moeder vroeger een traditionele stoof waarvan u bent overtuigd dat dat de beste stoof op de wereld was? Misschien heeft u zelf een origineel recept of heeft u op vakantie een gerecht gegeten waar u nu geen genoeg van kan krijgen.

Met dit recept kunt u nu bij ons een diner voor 2 winnen! Geef ons het recept (voor 2 personen, via info@restaurantstoof.nl) van uw eigen stoof door en het verhaal/afkomst achter het gerecht. Vermeld bij de inzending #Stoverijtje.

En dan…

Stoof kiest uit de inzendingen hun favorieten en gaat hiermee aan de slag. De uitgekozen inzendingen krijgen hun stoof als ”weekstoof” voor 2 personen thuisbezorgd.

Uit de favorieten nomineren wij 4 gerechten die als proeverij ”chefs keuze” op het menu komen.

Daarna is het aan onze gasten om de winnaar uit te zoeken. Zij geven na de maaltijd aan wat hun favoriete gerecht is. 1=lekker, 2=heel lekker, 3=lekkerst, 4=allerlekkerst.

Als laatste..

De winnaar krijgt een 3-gangen proeverij voor 2 cadeau t.w.v. €55!